Samenwerken en adverteren

Ikeetplantjes.nl is het verfrissende, nieuwe en zeer toegankelijke blog over veganisme en de vegan lifestyle. We bieden een breed aanbod aan onderwerpen die interessant zijn voor mensen die geïnteresseerd zijn in veganisme tot ervaren veganisten. Op Ik Eet Plantjes vind je teksten over voeding en kookinspiratie, gezondheid, duurzaamheid, lifestyle, dieren, natuur en sociale onderwerpen. Daarom leent ikeetplantjes.nl zich ook uitstekend als platform om op te adverteren. Het is hier mogelijk om een specifieke doelgroep te benaderen. Onze lezers zijn mensen met interesse in gezond en duurzaam leven en zorgen voor een betere wereld, die altijd op zoek zijn naar nieuwe mogelijkheden om bewust én comfortabel te leven en nieuwe producten te proberen.

Wil je samenwerken met ons om deze doelgroep aan te spreken? Hieronder vind je onze verschillende opties om te zien wat de mogelijkheden zijn op ikeetplantjes.nl. Word jij hier enthousiast van? Neem dan contact met ons op via info@ikeetplantjes.nl of een privébericht op een van onze social media kanalen.

Er zijn verschillende mogelijkheden om te adverteren op ikeetplantjes.nl. Alle prijzen zijn exclusief BTW. We kunnen je de volgende mogelijkheden aanbieden:

Product opsturen voor review

Wil je ons een product opsturen? Leuk! Het opsturen van een product houdt echter niet automatisch in dat we er ook een artikel aan wijden. Wil je wel zeker zijn van plaatsing? Dan kun je contact met ons opnemen voor de mogelijkheden! Onbetaalde samenwerkingen zijn hierbij ook mogelijk.

Winactie plaatsen

Wil je een winactie plaatsen voor een product op ikeetplantjes.nl? Dat kan. Wij houden een minimale waarde van €15,- aan voor producten die we mogen weggeven op de website. We gaan er wel van uit dat je zelf het product verstuurt naar de winnaar. Het plaatsen van de winactie kan in de vorm van een banner op de homepagina die leidt naar een (interne of externe) pagina met meer informatie. We plaatsen de actie dan ook door op onze social media kanalen. Om één week een winactie op ikeetplantjes.nl te plaatsen kost €20,-. Extra services zijn mogelijk tegen een meerprijs.

Advertorial (artikel met links naar een product of dienst)

Je kunt adverteren op ikeetplantjes.nl door het aanleveren van een advertorial voor op de website. Dit is een interessant, handig of inspirerend artikel met links naar jouw product of dienst erin verwerkt. De kosten hiervoor bedragen €100,-. De advertorial blijft permanent op de website staan zolang de website online blijft. Wij stellen de volgende eisen aan de tekst van de advertorial:

  • Het onderwerp moet geschikt zijn voor onze doelgroep.
  • Artikelen bevatten minimaal 400 woorden.
  • De artikelen zijn voorzien van rechtenvrije foto’s die van goede kwaliteit zijn.
  • Artikelen moeten vooral inspirerend of informerend zijn. Berichten die overduidelijk commercieel ingestoken zijn, beschouwen we als ongeschikt voor onze website.
  • De tekst van het artikel moet uniek zijn.
  • Er moeten tussenkopjes of opsommingen of allebei in de tekst opgenomen worden.
  • Er mogen maximaal drie uitgaande links in het artikel komen.

Wil je wel graag een advertorial op ikeetplantjes.nl met links naar jouw product of dienst erin, maar ben je zelf niet in staat om een tekst aan te leveren? Geen probleem! Voor een meerprijs van €30,- schrijven wij het artikel voor je. Je mag daarvoor een onderwerp voorstellen. Anders dragen wij zelf een onderwerp aan.

Wil je dat jouw artikel gedurende een bepaalde tijd vast op de home pagina van ikeetplantjes.nl blijft staan? Dat kan. Vraag ons naar de kosten.

Interesse in het plaatsen van een advertorial op Ik Eet Plantjes? Neem dan zeker contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Doorplaatsen op social media

Uiteraard kunnen we jouw advertorial of product review doorplaatsen op onze social media kanalen Facebook, Twitter en Instagram. Wil je dat zo veel mogelijk mensen jouw advertentie zien? Dan is deze optie perfect. Doorplaatsen op al onze social media kanalen kost €20,-.

Bannering

Uiteraard is het ook mogelijk om advertentie banners te plaatsen op ikeetplantjes.nl. Dit kan in de formaten (300×250 pixels, 728×90 pixels, 345×345 pixels, 970×90 pixels, 300×600 pixels) en op verschillende plaatsen op de website. Heb je hier interesse in? Je kunt een banner op maat aanleveren, maar we hebben ook een grafisch vormgever die tegen een meerprijs kan helpen met het maken van een banner. Neem dan contact als je wilt adverteren via bannering op ikeetplantjes.nl voor de mogelijkheden en een opgave van de kosten.

Samenwerking

Wil je graag op een andere manier dan een van de bovenstaande mogelijkheden met ons samenwerken? Neem contact met ons op via info@ikeetplantjes.nl! We staan altijd open voor het praten over leuke samenwerkingen.

 

Welkom terug!

Log hieronder in

Haal je wachtwoord op

Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in om je wachtwoord opnieuw in te stellen.