Over ons

Welkom bij Ik Eet Plantjes.nl! Leuk dat je interesse hebt ons online magazine.
Op deze pagina vertellen we je graag wat meer over wie er achter Ik Eet Plantjes.nl zitten en wat onze reden is om deze website te starten.

De gedachte achter Ik Eet Plantjes.nl

Ondanks dat het aantal veganisten in de wereld nog dagelijks groeit, blijft het maar een kleine groep van de wereldbevolking die voor een veganistische levensstijl kiest. Veganisten worden vaak niet begrepen of serieus genomen. Via de blogs op dit online magazine hopen wij hier niet alleen verandering in te brengen maar ook mensen die al voor het veganisme hebben gekozen of geinteresseerd zijn in het veganisme te inspireren. Er wordt vaak gezegd: ‘Een betere wereld begint bij jezelf.’ Wij hopen dat onze blogs op Ik Eet Plantjes.nl hieraan kunnen bijdragen.

We willen informatieve, laagdrempelige content creëren die geschikt is voor iedereen die iets wilt weten over veganisme en alles wat er bij komt kijken. Blogs die mensen helpen veganisme te begrijpen en verder te ontdekken. Daarnaast willen we de mensen die al voor het veganisme hebben gekozen van extra informatie voorzien over veganistisch leven. Wij hopen dat onze lezers de blogs willen delen met hun familie, vrienden, collega’s en onbekenden om zo met een positieve gedachte de wereld een klein beetje meer vegan te maken.

Het team

Jessie (1989) is veganist en grafisch vormgever van beroep. In haar vrije tijd is ze enthousiast vrijwilliger bij de Nederlandse Vereniging voor Veganisme als grafisch vormgever en bij Wild Rats Sanctuary Rattenpootjes als allround vrijwilliger. Dierenliefde en een afkeer van dierenleed heeft haar eerst naar het vegetarisme en vervolgens naar veganisme geleid. Zij leeft nu enkele jaren naar volle tevredenheid een veganistische levensstijl en draagt dit graag op een positieve, stimulerende manier uit. Jessie is getrouwd met Dion.

Dion (1983) is crossmediaal journalist en blogger van beroep en is eraan gewend om over een brede variëteit aan onderwerpen te schrijven. Hij is eigenaar van het mediabedrijf ContentClan. Dion maakt in zijn vrije tijd graag muziek op verschillende muziekinstrumenten en daarnaast filmt en monteert hij documentaires en muziekvideo’s. Dion is getrouwd met Jessie en ondersteunt haar levensstijl zonder zelf bewust te kiezen voor het veganisme.

Wil jij in contact komen met ons, dan verwijzen we je graag door naar de contactpagina.

Welkom terug!

Log hieronder in

Haal je wachtwoord op

Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in om je wachtwoord opnieuw in te stellen.